OVERALL RATING
  • Interface:
  • Usability:
  • Performance:
  • Total:
Media Player 6.4.9.1 icon

Ladda ner Media Player 6.4.9.1 gratis

Gratis nedladdning
Ladda ner Media Player 6.4.9.1 gratis Screenshot
Licenstyp: Freeware
version: 6.4.9.1
Developer: Gabest.
Date Updated: FEB-15-2016

Media Player Classic är en kraftfull spelare för multimediafiler med stöd för de flesta multimediaformat som finns tillgängliga idag och den har en stort antal olika egenskaper och är gratis och öppet kodad med licensen GNU-GPL.

Media Player Classic låter dig göra alla typer av videovisare personliga. Du kan förstora eller förminska videons storlek, anpassa dem efter en specifik monitor eller TV eller växla mellan klassiska 16:9 och 4:3.

Många multimediaspelare blir överfulla av alla sina funktioner och tar upp mycket av datorns resurser och saktar ner processhastigheten.

Trots det stora antalet funktionsverktyg i Media Player Classic så är den lätt, t.o.m. flyttbar, använder få resurser och är kompatibel med olika multimediaformat.

Media Player Classic är den spelare som väljs för sina CODEC-paket och många anser den vara den bästa spelaren på marknaden idag. Eftersom det är ett program med öppen kod så kan det enkelt anpassas till varje användares specifika behov.

Stöder formaten:

MP3, AVI, CDA, JPEG, GIF, PNG, BMP, MPEG, MPG, MP2, VOB, AC3, DTS, ASX, M3U, PLS, WAX, ASF, WM, WMA, WMV, D2V, MP4, SWF, MOV, QT, WAV, WMA, OGG, SND, AU, AIF, AIFC, AIFF, MIDI, DVDs, VCD och SVCD.