OVERALL RATING
  • Interface:
  • Usability:
  • Performance:
  • Total:
MotoGP 2014 icon

Ladda ner MotoGP 2014 gratis

Gratis nedladdning
Ladda ner MotoGP 2014 gratis Screenshot
Licenstyp: TRIAL
version: 2014
Developer: Milestone
Date Updated: JAN-27-2015

Moto GP är det bästa motorcykelspelet som finns på dagens PC-spelmarknad. Denna simulator ger dig många upplevelser som är otroligt verkliga då di kör på banan med de bästa motorcykelförarna i världen. Vad upplever du med detta spel? Till exempel, om du böjer dig ner, märker du att luftmotståndet minskar och beroende på bromsen som du tycker på, svänger motorcykeln åt ena eller andra hållet. Grafiken har förbättrats i förhållande till de tidigare versionerna.

Det är ett spel som du inte får missa, oavsett om du är ny för denna typ av banor eller om du är en förhärdad fartälskare, kommer du inte att bli besviken.

Moto GP finns i versionen Extreme där du kan tävla med andra motorcyklar i en tävling runt staden. Det även ett annat tävlingssätt, nämligen Akrobatkonster, där inte bara hastigheten räknas och där du måste göra de bästa hoppen och stegringarna för att kunna vinna.

Detta spel har inspirerats av de officiella mästerskapen, vilket betyder att de bästa förarna och banorna finns med i Moto GP.