Microsoft PowerPoint Viewer 2007 icon

Ladda ner Microsoft PowerPoint Viewer 2007 gratis

Gratis nedladdning
Ladda ner Microsoft PowerPoint Viewer 2007 gratis Screenshot
Licenstyp: Freeware
File Size: 25.77MB
version: 2007
Developer: Microsoft.
Date Updated: SEP-22-2015

Microsoft PowerPoint Viewer 2007 är PowerPoints nya spelare som låter dig titta på presentationer och skriva ut dem utan att ha den kompletta versionen installerad. Det är den perfekta lösningen för användaren som ibland behöver titta på en presentation som gjorts i PowerPoint.

Den låter dig också öppna PowerPoint-presentationer med lösenord, och den är även kompatibel med alla PowerPoint-versioner från Office 97 till 2007. Visar alla diapositiv med specialeffekter med text eller bild, ljud, etc.

Den är väldigt enkel att hantera. Du behöver endast välja den fil du vill titta på i en dialogruta och den öppnas automatiskt.

Med den här spelaren kan du öppna alla meddelanden i PowerPoint-format utan problem, med detta verktyg förlorar du ingen information för att du inte kan öppna meddelandena som skickas till dig. Men du måste veta att du inte kan modifiera dem. id[39472] - Guitar Pro Guitar Pro är en partiturredigerare för gitarr, fast den kan användas med andra instrument som stöder Midi-formatet. Detta system består av en spelare av audio som spelats in tidigare med riktiga instrument. Med detta program kan du redigera, importera, exportera och skriva ut dina notblad. Dessa notblad kan inkludera upp till åtta spår, sju för instrument och det andra för perkussion.

Man kan arbeta med instrument som gitarr, piano, orglar, röster, perkussion. Det är ett oumbärligt verktyg för alla musiker, såväl nybörjare som proffs.

Med Guitar Pro kan vi hantera partitur på ett enkelt och intuitivt sätt Det är mycket användbart när man håller på att lära sig musik då vi kan lyssna på låten och se partituret. Du har även möjligheten att se fingrarnas position på gitarrhalsen.

Det har väldigt användbara verktyg för att:

* Komponera ackord* Stämma elgitarrer* Öva skalor* Skapa diagram* Träna hastighet Etc.