OVERALL RATING
  • Interface:
  • Usability:
  • Performance:
  • Total:
Ashampoo Burning Studio 16.0.6.23 icon

Ladda ner Ashampoo Burning Studio 16.0.6.23 gratis

Gratis nedladdning
Ladda ner Ashampoo Burning Studio 16.0.6.23 gratis Screenshot
Licenstyp: TRIAL
version: 16.0.6.23
Date Updated: FEB-10-2016

Ashampoo Burning Studio är ett program för att enkelt och utan komplikationer spela in CD/DVD/Blu-ray eftersom du inte behöver ägna timmar åt att lära dig hur man ska göra för att spela in. Med detta program väljer du bara de uppgifter du vill utföra, exempelvis spela in en fil, och så guidar programmet dig genom processen. Den här applikationen förenklar totalt processen för att spela in filmer, filer och backupmaterial.

Ashampoo Burning Studio är en applikation som förenklar inspelningsfunktionerna maximalt, men som också har avancerade funktioner för erfarna användare som vill använda specifika skivavbilder eller specifika systemfiler.

Ashampoo Burning Studio låter dig lägga till filer på en skiva utan att du måste återskapa skivan helt och hållet. Den modifierade kopieringsfunktionen låter dig välja extra filer och mappar och lägga till dem när du spelar in en skiva.

De huvudsakliga egenskaperna hos Ashampoo Burning Studio är att det är så lätt att använda och dess kompletta konfigureringsmöjlighet vid inspelningen. Du kommer att finna den mycket användbar.